• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Büyük kutlu doğuma destek yağıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Newroz alanında Pazar günü yapılacak olan "Özgürlük ve Kurtuluş Rehberi Hz. Muhammed (s.a.v) " adlı kutlu doğum etkinliğine STK`ların davet ve destek çağrıları gelmeye devam ediyor.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde faaliyet yürüten Toplumsal Dayanışma Hizmet ve Şura Derneği, büyük kutlu doğum etkinliğine destek vereceklerini açıkladı.

Şura Der adına basın açıklamasını okuyan yönetim kurulu üyesi Hikmet Karaman, Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu yıl da il, ilçe köy gibi birçok yerde kutlu doğum etkinliği yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kutlu doğum etkinliklerinin Mayıs ayında da devam edeceğini ifade eden Karaman sözlerini şöyle sürdürdü, "Tüm etkinliklerimize tam bir duyarlılık ile iştirak eden Peygamber Sevdalısı halkımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bu etkinlikler çerçevesinde 21 Nisan pazar günü Diyarbakır Newroz Parkı miting alanında Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecektir. Bu vesile ile 21 Nisan pazar günü Diyarbakır Newroz alanında yapılacak olan Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (s.a.v)` Kutlu Doğum etkinliğine tüm Peygamber sevdalısı halkımızı davet ediyoruz."
(Yakup Moğulgani/Hüseyin Yalçın - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir