• DOLAR 32.591
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.587
  • ...
Amed halkı büyük Kutlu Doğum etkinliğine hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü düzenlenecek olan büyük Kutlu Doğum etkinliğine, STK`lardan sonra Diyarbakır (Amed) halkından da tam destek geldi. Düzenlenecek olan mevlit etkinliğine ayrıca Diyarbakır dışında da katılımın yoğun olacağı bekleniliyor.
 
 Amed halkı Pazar günü Newroz Parkı`nda düzenlenecek olan mevlid etkinliğinin kardeşlik ve barışa vesile olmasını temennisinde bulunarak, kainatın efendisinin kutlu doğumu için tüm halkı düzenlenecek olan etkinliğe davet etti.
 
Kendileri ile görüştüğümüz Diyarbakırlılar, aylar öncesinde çoluk çocuk ailece bu büyük günü büyük bir heyecanla beklediklerini ifade ederek, "İnşallah ailece, akrabalarla komşularımızla büyük Kutlu Doğum etkinliğine düzenli bir şekilde katılacağız. Allah`ını seven, Kitabını seven Peygamberini seven bütün Müslümanların katılması gereken bir etkinlik olması gerekir. Bütün Müslümanların, düzenlenecek olan etkinliğe katılması gerekir ve bu bir görevdir" şeklinde Kutlu Doğum etkinliği hakkında duygularını dile getirdi.
 
Diyarbakırlılar, Pazar günü düzenlenecek olan etkinliğin çok önemli olduğunu belirterek, Hz. Muhammed`in her alanda anılması gerektiğine vurgu yaptı.
(Osman İçli-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir