• DOLAR 32.369
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.646
  • ...
Gazzeli gruplar: Siyonistlere sert karşılık verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'deki silahlı grupların oluşturduğu Filistin Direniş Hareketleri Ortak Odası, İsrail güçlerinin son günlerde Filistinli gençlere yönelik saldırılarını artırmasına karşı yaptığı açıklamada, "yaşananlara çok sert karşılık verileceğini" bildirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre,siyonist askerlerinin son olarak bugün öğle saatlerinde Gazze'nin orta kesimindeki Bureyc mülteci kampının doğusunda kuş avlayan 41 yaşındaki Muhammed Ammar'ı öldürmesinin ardından yayınlanan açıklamada, bu saldırıların karşılıksız kalmayacağı vurgulandı. 

Gruplar, Gazze'nin sınır telleri civarında Muhammed Ammar'ın hiçbir gerekçe olmaksızın öldürülmesiyle karşı tarafın bütün kırmızı çizgileri aştığını belirtti.

Bildiride siyonistlerin  Filistin halkına yönelik saldırgan tutumunun bu derece ileri gitmesinin de karşılıksız kalmayacağı ve en sert bir şekilde kendisine karşılık verilmesi gerektiği belirtilerek, "Direniş Ortak Odası'nın bu cinayetlerin devam etmesinin bölgede ciddi bir patlamaya yol açabileceği konusunda uyardığı" vurgulandı. 

Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de mücadele eden Filistin halkını selamladığını dile getiren Ortak Oda, "onların İsrail saldırganlığı karşısında yalnız bırakılmayacağını, kendilerine kılıç ve kalkan olma sorumluluğunu yerine getireceğini" dile getirdi.

Geçtiğimiz pazar günü Kudüs ve Cenin'de 5 Filistinliyi öldüren siyonist  güçleri bugün sabahın erken saatlerinde de Cenin'in Burkin kasabasına düzenledikleri baskında 22 yaşındaki Ala Nasır Zeyyud'u öldürdü.

işgalci siyonist güçleri sabah saatlerinde Kudüs'te de İsra Huzeymiye adında bir genç kadın, Mescidi Aksa'nın Silsile Kapısı'nda bıçaklı saldırı teşebbüsünde bulunduğu iddiasıyla öldürüldü.,

Mepa News

Bu haberler de ilginizi çekebilir