• DOLAR 32.591
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2429.026
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu yoğun temaslarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhsin ŞEnol-Doğruhaber

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisini 2023 seçimlerine hazırlarken yoğun temaslarına da devam ediyor. Yaklaşık 3 ay önce Türkiye turuna başlayan Yapıcıoğlu, doğal afetler nedeniyle zarar gören iller başta olmak üzere birçok ili ziyaret etti.

‘Halkın her zaman yanındayız’ mesajı!

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Doğu Karadeniz illerinden başlayarak ziyaretler serisine start verdi. Burada hem esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi hem de burada yerel yöneticileri ziyaret etti. Yapıcıoğlu bu ziyaretlerde, medya ziyaretlerini ve mülki idare amirlerini ziyareti de ihmal etmedi. Yapıcıoğlu’nun ziyaretleri hem yerel medyada geniş buldu hem de halkın HÜDA PAR ile tanışmasına büyük katkı sağladı.

Sorunlara yerinde tespit yerinde çözüm

Büyük bir sel felaketi ile hasar gören Kastamonu ve Sinop’u kalabalık bir heyet ile ziyaret eden Yapıcıoğlu, burada sel zedelere ve kamuoyuna HÜDA PAR’ın her şartta halkın yanında olduğu mesajını verdi. Burada yaptığı temaslarda bu tip felaketlerin bir daha yaşanmaması için partisinin önerilerini de hem yöneticilere hem de kamuoyuna deklare etti. Büyük yangınlarla boğuşan Akdeniz bölgesini de ziyaret eden Yapıcıoğlu, Antalya’ya giderek sahadan bilgiler aldı, yangından zarar gören halka 'yalnız olmadıkları' mesajını verdi.

Yapıcıoğlu afet bölgelerinin yanı sıra Türkiye gündemine oturan, Konya’daki vahşete de kayıtsız kalmadı. Genel başkan yardımcılarından oluşan bir komisyon kurulması talimatı vererek Konya’daki katliamın tüm boyutlarıyla araştırılmasını istedi. Ardından katliama uğrayan ailenin yakınlarına taziyelerini sunmak için Konya’ya gitti. Yapıcıoğlu, Konya’da da hem parti teşkilatlarıyla bir araya geldi hem de ülkenin gündemini yerel medya programlarına katılarak değerlendirdi.

Teşkilatlara 2023 enerjisi

Eskişehir, Bilecik Bursa, Balıkesir ve Yalova’yı da ziyaret eden Yapıcıoğlu, enerjisini teşkilatlara yansıtmak ve partisini 2023 seçimlerine hazırlamak için yoğun toplantılar gerçekleştirdi. HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, bu illerde iş insanlarıyla bir araya gelmeyi ve sivil toplum kuruluşlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. Yapıcıoğlu’nun ziyaretlerine yerel ve ulusal medyanın temsilcileri de teveccüh gösterdi. Hemen hemen her ilde esnafa temas etmeyi ihmal etmeyen Yapıcıoğlu, birinci ağızdan HÜDA PAR’ın misyonunu anlatmaktan geri durmadı.

Yaptığı ziyaretlerde şehrin kanaat önderlerini dinleyen Yapıcıoğlu, Türkiye siyasetinde adeta bir çimento görevi gören HÜDA PAR’ın bakışını net bir biçimde anlattı. Ayrıca HÜDA PAR’ın istişareye ve farklı fikirlere tahammülünü de bir kez daha ortaya koydu. Yapıcıoğlu, yoğun tempoyla geçen ziyaretlerinde gençlere ve çocuklara vakit ayırmayı da ihmal etmedi.

Memleketin HÜDA PAR’a ihtiyacı var

Ziyaretlerinde taziyelere katılmaktan ve mezarlık ziyareti yapmaktan da geri durmayan Yapıcıoğlu, teşkilatlara ‘Memleketin HÜDA PAR’a İhtiyacı Var’ sloganın sahadaki pratiğini ortaya koydu. Yapıcıoğlu'nun ziyaret heyetinden alınan bilgiye göre ise gidilen her ilde halkın HÜDA PAR'a yoğun teveccüh gösteriyor.

Teşkilatlarda yoğun sinerji oluştu

Son olarak Van, Ağrı ve Iğdır’ı ziyaret eden Yapıcıoğlu, Van’ın yerel medyasının ortak yayınında ülkenin gündemine ilişkin önemli mesajlar verdi. Yapıcıoğlu, medyaya verdiği demeçlerde bulunduğu şehrin sorunlarına da değinerek ve bunlara ilişkin çözüm önerilerini dile getirerek aslında gittiği şehirlere ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi. Yine yerel yöneticiler ile görüşmelerinde bu sorunları gündeme getirerek halkın taleplerinin çözümü için HÜDA PAR’ın nasıl bir çaba içerisinde olduğunu gösterdi.

Ziyaretler devam edecek mi?

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı televizyon programında hedefinin 81 ili dolaşmak olduğunu ve gittiği illerde yoğun temaslara devam edeceğini belirtti. Yapıcıoğlu’nun temaslarının parti teşkilatlarında bir sinerji oluşturduğu gözlemlenirken HÜDA PAR’ın 2023 seçimlerinde kilit parti olarak ön plana çıkacağı yorumlarını da beraberinde getirdi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun son 3 ayda yaptığı ziyaretler şu şekilde:

Iğdır

Ağrı

Van

Balıkesir

Yalova

Bursa

Bilecik

Eskişehir

Şanlıurfa

Batman

Elazığ

Kayseri

Çorum

Kocaeli

Sakarya

Kastamonu

Sinop

Adıyaman

Konya

Antalya

Bitlis

Gümüşhane

Trabzon

Rize

Bingöl

Denizli

Bu haberler de ilginizi çekebilir