• DOLAR 32.571
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2436.65
  • ...
SON DAKİKA
70 yıl sonra evladına kavuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bangladeşli 80 yaşındaki bir adam 70 yıl sonra annesine kavuştu.

10 yaşlarında iken ailesi ile bağları kopan Abdul Kuddus Munsi 100 yaşındaki annesini 70 yıl sonra buldu.

Annesini elindeki bir yara izinden annesi tanıyan Abdul Kuddus Munsi, "Bu hayatımın en mutlu günü" diyerek yıllar sonra kavuştuğu annesiyle hasret giderdi.

মিলনে মিলিয়ে গেল ছয় যুগ! – Dainik Amader Shomoy

Nisan ayında Bangladeşli bir iş adamı, Facebook'ta Kuddus'un bir videosunu yayınlayarak ailesini bulmak için yardım istedi. Kuddus'un ilk on yılı hakkında hatırlayabildiği tek şey, ailesinin ve köyünün adıydı.

Söz konusu köyde yaşayan bir aile yakını videoyu gördükten sonra, Kuddus'un annesinin hala hayatta olan 100 yaşındaki Mongola Nessa'nın olabileceğini düşünerek Kuddus'e haber verdi.

আমি বিশ্বাস করতাম কুদ্দুস তুই একদিন ফিরে আসবি'

Bugün üç oğlan, beş kız ve birçok torun sahibi olan Kuddus, onlarca yıllık ayrılığa son vermek için batıdaki Rajshahi kentinden yaklaşık 350 kilometre uzaklıktaki Brahmanbaria kentine gitti.

Geçen cumartesi günü, Mongola Nessa ile görüşen Abdul Kuddus Munsi aradan 70 yıl geçmesine rağmen elindeki yara izinden annesini tanıdı.

Hayatının en mutlu günü olduğunu vurgulayan Munsi, "(Annem) Beni görünce, ellerimi tuttu ve ağlamaya başladı. Ama ona oğlunun döndüğünü ve bundan sonra hiçbir şey için endişelenmemesi gerektiğini söyledim" diyerek o duygu yüklü anları anlattı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir