• DOLAR 32.504
  • EURO 34.578
  • ALTIN 2476.359
  • ...
​İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Aydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İncelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, Fen İşleri Müdürü Necip Erginyürek, Müdürlük teknik personelleri ile yüklenici firma yetkilileri de katıldı.

Yaptıkları çalışmalarla, İpekyolu ilçesinin daha modern cadde ve sokaklar ile konforlu yapılara kavuşacağını ifade eden Aydın, "Yapımına ilkbaharın ilk günlerinden bu yana başlanan çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. 2021 yılı çalışma programına dâhil edilen yol yapım çalışmalarımızın sonlanması ile beraber, vatandaşlarımız daha güvenli ve trafik akışının daha akıcı olduğu yollara kavuşacak. Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışma arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışmaları bitireceklerdir. Bu anlamda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Vanlı hemşerilerimizin daima hizmetin en iyisine layık olduğu bilinç ve sorumluluğuyla, çalışmalarımızı her anlamda yoğunlaştıracağız." dedi.

"Kış mevsimi gelmeden başlatılan çalışmalarımızı tamamlayacağız"

Önceliklerinin yaklaşan kış mevsimi öncesi başlattıkları çalışmaları tamamlamak olduğunu belirten Aydın, "Şehrimizin alt ve üst yapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımızın asıl hedefi alt yapı sorunları çözülmüş, konforlu ve güvenli yollara sahip bir İpekyolu’nun inşasıdır. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, inşallah başlattığımız çalışmaların tamamını kış mevsimi gelmeden sonlandırarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız." dedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Aydın, ilçede bozuk, yıpranmış, yol ve kaldırım bırakmayacaklarını kaydetti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir