• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
HÜDA PAR`dan VATBO`ya Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Ziyarette HÜDA PAR Van il başkanı Avukat Rasim Saygın, il başkan yardımcıları Fevzi Doğan, Faruk Tasan ile il muhasibi Muzaffer Balıkçı hazır bulundu.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Van`ın genel olarak sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında neler yapılabileceği konusunda fikir teatisinde bulunuldu.
 
HÜDA PAR`ın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan VATBO başkanı Feridun Irak, Türkiye`nin ve Van`ın en büyük sorunlarından birinin de liyakatsiz kişilere mevki ve makamların teslim edilmesi olduğunu söyleyerek bunlardan vazgeçildiği ve ehil olanların mevki ve makamlara getirilmesi halinde Türkiye`nin ve Van`ın hızlı adımlarla ilerleyeceğini kaydetti.
 
Liyakatsiz kişilerin mevki ve makamlara getirilmesinin yanlış bir fikir olduğunu söyleyen il başkanı avukat Rasim Saygın ise HÜDA PAR olarak daima doğruların ve hakkın yanında yer alacaklarını, yapılan yanlışların ise karşısında duracaklarını kaydetti.
 
Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Irak, HÜDA PAR yetkililerine kısa bir süre önce hizmete açtıkları yeni binayı tanıttı.
 
Nezaket ziyaretinin ardından VATBO başkanı Irak, HÜDA PAR heyetini kapıya kadar uğurladı. (Fırat Arslan - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir