• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman’da yetim çocukların giyim ihtiyacı giderildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptıkları yardım ile ilgili konuşan Batman Umut Kervanı Sekreteri Adnan Önder, bir hayırseverin katkısıyla kentte çok sayıda yetimi giydirdiklerini söyledi.

 

Yetim çocukların aileleriyle birlikte mağazaya gelerek dilediği ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı bulduğunu belirten Önder, imkanları ölçüsünde "Yetim Giydirme Projesi" kapsamında her fırsatta yetim çocuklara kıyafet yardımı yaparak güzlerinin gülmesine vesile olduklarını söyledi.

Önder, “Umut Kervanı olarak 2005 yılından beri fakirlerimizi sevindirmek amacıyla hayırseverlerin destekleriyle faaliyette bulunuyoruz. Bu kapsamda çeşitli projelerimiz var. Bu projelerimizden bir tanesi de ‘Yetim Giydirme Projesi’dir. Yetim gülerse dünya güler. Bizlerde yetimlerimizi güldürmek için çabalıyoruz.” dedi.

Hayırseverlerden ihtiyaç sahiplerini sahipsiz bırakmamasını isteyen Önder, “Bayramlarda olsun, çeşitli günlerde olsun hayırseverlerimizin verdiği destek sayesinde yetimlerimizi güldürüyoruz. Bu konuda bize destek olan hayırseverlerden Allah razı olsun diyoruz. Derneğimize kayıtlı 13 bin aile var. Bundan dolayı hayırseverlerin bizlere bağışta bulunup fakirlerin yüzlerini sevindirmesini istiyoruz.” diye konuştu.(İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir