• DOLAR 32.548
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2427.683
  • ...
Kutlu Doğum Ayında Bayram Havası Yaşanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Türkiye`nin birçok il ve ilçelerinde gerçekleştirdiği kutlu doğum etkinliğine Diyarbakır halkından büyük destek geliyor. Kutlu doğum ayı münasebetiyle Diyarbakır halkı Hz. Muhammed`e olan sevgisini işyerlerine ve evlerine astığı pankart ve afişlerle göstermeye çalıştı.
 
Kendi binalarına Resulullah (s.a.v) özlem ve sevgilerini yazıya döken ve bir pankart asan bina sakinlerinden Cihan Aslan " Allah Resulüne sevgimizi ve muhabbetimizi pankartlara dökerek göstermeye çalıştık, âlemlere rahmet peygamberimize sevgimizi belli ettirtmeliyiz. Bugün bizler annemize, eşimize ve çocuklarımıza olan sevgi ve muhabbetimizi dile getiriyorsak Allah Resulü için niye getirmeyelim" dedi.
 
Cihan Aslan, 21 Nisan Pazar günü, Diyarbakır Neworz Parkı`nda düzenlenecek olan ``Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (sav)" Kutlu Doğum etkinliğine tüm halkı davet ederek, Diyarbakır halkından beklentilerinin Resulullah`a (s.a.v) sevgilerini pankartlarla göstermesi çağrısında bulundu. (Yakup Moğulgani - İLKHA )

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir