• DOLAR 32.384
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2326.267
  • ...
Ömer Karaoğlu, Midyat`ta sevenleri ile buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat Eğitim Bir-Sen Temsilciliği`nin Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği konserde Ömer Karaoğlu, birbirinden güzel ezgilerini Midyatlılar için seslendirdi. Bahçelievler Mahallesi`nde bulunan Aile Çay Bahçesini dolduran vatandaşlar, Ömer Karaoğlu ile birlikte ezgilere eşlik etti.
 
Kendisine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Karaoğlu, içinden geçtikleri rahmet yüklü günler ve gecelerin Midyat`a da rahmet ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. Karağolu, konser öncesi yaptığı konuşmada,"Nerelerde yanlış yaptığımızı yeniden düşünme imkânı bahşetsin rabbim. İnşallah zihinlerimiz ve yüreklerimiz temizlenir, yıkanır da rabbimizin birbirine kardeş kıldığı insanların başka hesaplar uğruna birbirlerine düşman olmaları son bulur. Sevgili dostlar; insan sahip olduğu varlığı, bu kısa ömrü anlamlı bir sevdaya adarsa şayet o zaman boşa bir ömür tüketmemiş olur. Bu düşünceyle bu canı sahibine, en çok onu bahşedene adamak lazım. Bir kutlu doğum programında özgürlükten niçin bahsediyoruz? Biliyorum bu bölgeler, içinde yaşadığınız bu topraklar bu memleketin bir parçası ve çok eziyetler çekti. Çok sıkıntılar çekti. Hamdolsun ki iyi şeyler olacak inşallah. Umutluyuz, daha güzel yarınlar olacak. Biliyorsunuz zulüm karşısında, haksızlık ve adaletsizlik karşısında sükut etmek, seyirci kalmak dilsiz şeytan olmakla eşdeğerdir. Onun için bütün mazlumlar adına bir kere daha İbrahim eserini seslendireceğiz."
 
Konseri organize eden Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi Abdulkadir Altay da, Kutlu Doğum Haftası etkinlikler kapsamında bir dizi faaliyet gerçekleştirdiklerini ve bunlardan birinin de ilahi ve ezgi müziği sanatçısı Ömer Karaoğlu`nun konseri olduğunu belirtti. Altay, "Çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz, bizim değerlerimizi çizgisini bozmadan sürdürmeyi başaran, hem sesi hem de bestesi ve güftesiyle her zaman bizim gönüllerimize hitap eden değerli Ömer Karaoğlu ağabeyimizi Midyat`ta ağırlamak bizim için onur vericidir" şeklinde konuştu.
 
Konserde sevenleri ile bir araya gelen Karaoğlu, Midyat`ta bulunmaktan ve konser vermekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.Daha sonra Ömer Karaoğlu sevilen eserlerini, konsere gelen sevenleriyle birlikte seslendirdi. Seyircilerden gelen istekleri de yerine getirdi,
Konserin ardından açıklama yapan Karaoğlu, "Güzel bir gün yaşadık. Sevenlerime yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim."
Konser yapılan duayla son buldu.
(M. Said Başaran-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir