• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Gercüş`te Siyer-i Nebi Sınavı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Gercüş Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen Hz. Muhammed (sav) konulu bilgi yarışması, ilçedeki tüm ortaokul ve liselerde yapıldı. İlçe genelinde bin öğrenci bu sınava katıldı.
 
Gercüş Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Atilla Yaramış, sınavla alakalı şunları söyledi: " Kâinatın İftihar Tablosu Efendimiz (sav)`in mübarek hayatlarını, ilçemizde ikamet eden 1000 yavrumuza okutmuş olmanın şerefini taşıyoruz. Şimdi bu öğrencilerimiz okudukları kitaplardan sınava tabi tutuldular. 4 ortaokul 4 de lise olmak üzere, iki kategoride dereceye giren 8 öğrencimize, düzenleyeceğimiz bir ödül töreni ile ödüllerini de takdim edeceğiz."
 
Ülke genelinde pekçok STK, kurum ve kuruluşun karınca kararınca, Kutlu doğum atmosferini yaşatmak için bir çaba gösterdiğini sözlerine ekleyen Yaramış, "İnanıyoruz ki Efendimizin`in (sav) hayatı, yeryüzünde iyi ve güzel olan ne varsa her şeyin en olgun örneğidir. Bu hakikatin şuurunda olup çaba gösteren her fert ve topluluğun oluşturduğu mukaddes silsilede bir halka da Gercüş Eğitim Bir-Sen olmuş ise ne mutlu bize" şeklinde konuştu.
(Yasir Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir