• DOLAR 32.342
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2322.298
  • ...
Suriçi`ndeki STK`lardan Mevlide Katılım Çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır`ın Suriçi İlçesinde faaliyette bulunan Cami Der ve Sahabe Der, halkı 21 Nisan Pazar günü Nevruz Miting Alanında düzenlenecek olan Kutlu Doğum Mevlidine davet etti.
 
STK`lar tarafından yapılan ortak basın açıklamasında, Özgürlük ve Kurtuluş Rehberi Hz. Muhammed`in (Sav) kutlu viladeti münasebetiyle Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan etkinliğe katılım çağrısı yapıldı.
 
Tüm Amed halkını; genci, yaşlısı, kadını ve çocuğuyla birlikte Hz Muhammed`e olan sevgilerini haykırmaya davet eden STK`lar tarafından yapılan açıklamada, " Peygamberlerin ve sahabelerin manevi güzelliğini her an yaşayan halkımızı bu güzel günde Resulluh`a `lebbeyk` demeye davet ediyoruz. 21 Nisan Pazar günü tüm halkımızı Nevruz Miting Alanına bekliyoruz."
 
Halkı mevlit alanına götürmek için ücretsiz çalışacak araçların hizmet vereceğinin belirtildiği açıklamada, saat 10.00`dan itibaren Balıkçılarbaşı Otobüs Durağında araçların halkı mevlit alanına taşıyacağı ifade edildi. (Raif Acar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir