• DOLAR 32.584
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2426.381
  • ...
Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması bölge finali yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - İmam Hatip Liseleri arasındaki "Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali" yapıldı.
 
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Bitlis`te yapıldı.
 
Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mustafa Gönülaçar Ezan okuma yarışmasında Bölge birincisi oldu. Gönülaçar bu sonuçla bölgeler arası Türkiye finaline katılmayı hak etti.
 
Batman`da büyük bir coşkuyla kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında yapılan kompozisyon yarışmasında öğrencileri Elif Çelikal il birincisi ve Zehra Çetinkaya İl ikincisi oldu.
 
Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Salih Yıldırım, "Bu yıl YGS`de 180 barajını aşamayan hiçbir öğrencimiz yoktur. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da Tıp Fakültesine öğrenci göndermek istiyoruz. Okulumuz Batman`ın en iyi okullarından biri olduğunu başarılarıyla kanıtlamıştır. Cuma günü Çanakkale `ye gönderdiğimiz öğrencilerimiz şu anda öncelikle şehitlik olmak üzere yol güzergahındaki üniversiteleri geziyorlar. Umarım bu gezi öğrencilerimiz için ufuk açıcı olur. Mesleki eğitim ve becerilerin geliştirilmesine katkı sunacak olan Ezan Okuma Yarışmasında Bölge Birincisi olan öğrencimiz Mustafa Gönülaçar` Bölgeler Arası Türkiye Finalinde başarılar dilerim." dedi.
(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir