• DOLAR 32.339
  • EURO 35.194
  • ALTIN 2242.138
  • ...
Siyonist İşgal rejiminin Kamu Güvenliği Bakanı'ndan Filistinli firarinin yeri hakkında yalan söyledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Barlev, dün akşam Kanal 12 televizyonuna yaptığı açıklamada, 6 Eylül'de "Gilboa Hapishanesi'nden kaçan 2 Filistinli firariden birinin halen İsrail'de olduğunu" öne sürdü.

Bakanlığın açıklamasının aksine Filistinli firariler Yakub Nufeyat ve Eyhem Fuad Kemamci İşgal bölgeleri yerine Batı Şeria'nın Cenin kentinde sabah erken saatlerde saklandıkları evde yeniden gözaltına alındı.

Times Of Israel gazetesine konuşan Kamu Güvenliği Bakanlığından bir yetkili, Barlev'in iki firarinin Batı Şeria'da saklandığını bildiği halde Kanal 12 televizyonuna yalan söylediğini doğrulayarak, "Evet, o bir aldatmacaydı." ifadesini kullandı.

Siyonist güçler, sabah erken saatlerde Cenin'e düzenledikleri baskında Gilboa Hapishanesi'nden firar eden 6 Filistinliden son ikisi olan Nufeyat ve Kemamci'yi yeniden gözaltına almıştı.

Hapisten kaçan diğer 4 Filistinli, Zekeriya ez-Zubeydi ile İslami Cihad Hareketi mensubu Muhammed Kasım el-Arıda, Yakub Mahmud Kadri ve Eyhem Fuad Mahmud Abdullah el-Arıda 11 Eylül'de İşgal edilmiş toprakların kuzeyinde yakalanmıştı.

Kaynak; Ortadoğu haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir