• DOLAR 32.501
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2486.886
  • ...
Erdoğan: Kripto para ile mücadelemiz var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle gerçekleştirilen 'Gençlerle Buluşma' programına katıldı.

"KENDİ PARAMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ"
Programda bir öğrencinin kripto para sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Tam aksine onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var. Onlara da böyle bir prim zaten asla vermeyiz, vermeyeceğiz de. Çünkü biz şu anda bu konuda kendi paramızla yola devam edeceğiz." dedi.

"HAYALİ GELECEĞE YÖNELİK SATIŞ YAPILIYOR"
Erdoğan'ın açıklamasının ardından AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da kripto para ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yıldırım, "Kripto para, maalesef mağduriyetlere de kapı açıyor. Dolayısıyla ciddi denetime ihtiyaç duyan bir şey. Bir nevi hayali geleceğe yönelik satış yapılıyor. Ondan sonra bunun kötü örneklerini de gördük, mağdur olanları da gördük. Ama ileride bu istismarları önlemek için bazı düzenlemeler yapmak gerekebilir. Onunla ilgili de bazı çalışmalar başlatıldı zaten." şeklinde konuştu.

Kaynak; Son dakika

Bu haberler de ilginizi çekebilir