• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Müftülükten Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - İl Müftülüğü tarafından Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen programa Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ve binlerce kişi katıldı. Girişte halka Kur'an-ı Kerim, çeşitli kitaplar ile gül dağıtıldı.


Program, Sultan Camii Müezzini Ömer Faruk Altunağa'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.


Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Sinan Cihan, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) Kutlu Doğumu dolayısıyla bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Peygamber Efendimizin evrensel değerleri, bütün insanlık için önemli değerlerdir ve Kutlu Doğum Haftası'nda yeniden muhasebe edilmesi gerekir" dedi.


İnsanoğlunun en şerefli varlık olarak yaratıldığını ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz, "Yüce Peygamberimiz (s.a.v) yaratılanların en şereflisidir. Peygamber Efendimiz, insanlar arasında hiçbir zaman ayrım yapmamıştır" şeklinde konuştu.


Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhakim Yüce, "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" konulu bir konferans verdi.


Programda minik semazenler Tasavvuf Musikisi eşliğinde sema gösterisi yaptılar.
Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyelere verildi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir