• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
Malatya’da uzun yıllar görev yapan muhtarlara plaket takdim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Törenin açılış konuşması yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren, uzun yıllar görev yapan muhtarları onurlandırmak için böylesi bir programı düzenlediklerini belirterek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yeni yönetimine başarılar dileyerek sözlerine başlayan Malatya Valisi Aydın Baruş, “Salgın döneminde yapmış olduğunuz yardımlar nedeniyle vatandaşlarımız nezdinde salgın tedbirlerinin takip edilmesi ve vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlendirilmesi noktasında, aşılama noktasında hizmetleriniz ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ancak şunu da hatırlatmak istiyorum, şu anda salgın ilimizde yoğun bir şekilde devam ediyor. Hem vaka sayısı hem hastaneye düşen sayısı hem de yoğun bakımlardaki doluluk oranı çok artmış durumda. Vatandaşlarımızı uyarmaya devam edelim, aşılama konusunda da aşısını yaptırmayan tüm vatandaşlarımıza mutlaka bunu tavsiye edelim." dedi.

Muhtarların her zaman vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını kendilerine ulaştırmada emek sarf ettiklerini kaydeden Baruş, “Bizler de konulara vakıf olduğumuzda mümkün olduğunca elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, belediyelerimiz sizlerin belitmiş olduğunuz sorunlara eğilip, bu sorunları çözme yönünde güçlü irade sergiliyorlar. Malatya birlik beraberlik halinde sizlerin de desteğiyle sıkıntıları kısa zamanda aşar ve vatandaşımızın layık olduğu hizmetlere bir an önce kavuşması temin edilir. Bugün plaket alacak olan ve birkaç dönemdir vatandaşlarımıza hizmet veren çok değerli muhtarlarımızı tebrik etmek istiyorum. Millete hizmet etmek kadar büyük bir şeref yoktur." diye konuştu.

Program, Vali Aydın Baruş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’nın muhtarlara plaket takdiminin ardından sona erdi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir