• DOLAR 32.569
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.887
  • ...
AK Partili Belediye’den skandal! Sapkın birini sahneye çıkartacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhsin Şenol-Doğruhaber

Bir taraftan sapkınların İstiklal Caddesi’ndeki yürüyüşüne izin verilmezken diğer taraftan AK Partili Kestel Belediyesi Balkan Panayırı adı altında düzenlenen bir etkinlikte sapkınlığıyla bilinen bir kişiyi sahneye çıkartmaya hazırlanıyor.

Bursalılar tepkilerini dile getirdi

Osmanlı Devleti’nde başkentlik yapmış Bursa’nın Kestel İlçesinin AK Partili Belediyesi, her yıl geleneksel olarak yapılan ‘Balkan Panayırı’na bu yıl cinsi sapkınlardan birini çağırdı.  16-19 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek panayıra ‘Azis’ adlı sapkının çağrılması tepki çekti. Manevi havasıyla bilinen şehrin bu şekilde cinsel sapkınlar ile anılması Bursalıları rahatsız etti. Binlerce sosyal medya kullanıcısı, etkinliğin iptal edilmesi için tepkisini dile getirdi.

HÜDA PAR’dan tepki!

HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, “Kadim kültür ve medeniyetleri bağrında taşıyan, Evliyalar şehri güzel Bursa'mızda eşcinsel Vasıl Troyanov'un Kestel Belediyesi tarafından "Balkan Panayır"ı adı altında sahne almasına imkan tanınması utanç vericidir. Kestel Belediyesi bu yanlış karardan bir an evvel dönmelidir.” açıklaması yaptı.

HÜDA PAR Kestel İlçe Başkanı Ferhat Aktaş ise, “Kestel İlçemizin sapkın bir kişi ile anılması beni ziyadesiyle üzmüştür. Sayın Önder Tanır,  7. Balkan Panayırı takviminde yer alan sapkın kişiliğin çıkarılması Kestel halkının beklentisidir. Kestel Belediyesi'nin (@KestelBelediye) bu yanlıştan döneceğini umuyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Kestel Belediyesi suskun!

AK Partili Kestel Belediyesi’nden ise konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir