• DOLAR 32.552
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2497.523
  • ...
Kassam Tugayları: Serbest kalmayacakları bir anlaşma yapılmayacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Hamas'a bağlı el-Aksa televizyonuna yaptığı açıklamada, "Özgürlük tüneli kahramanları başları dik bir şekilde tekrar özgür olacaktır. Yeni bir takas anlaşmasının ancak bu kahramanların serbest bırakılmasıyla gerçekleşeceğine dair söz veriyoruz." ifadelerine yer verdi.

Ebu Ubeyde ayrıca şunları kaydetti:

"Özgürlük tüneli kahramanlarının yeniden tutuklanması, onların onurlu çalışmalarının gerçekliğini örtmez. İsrail, güvenlik birimlerinin utancını ve rezaletin boyutunu gizleyemez. Özgürlük tüneli kahramanları özgürlüklerine yeraltından kavuşmuşlarsa onlara ve diğer tutsaklarımıza, Allah'ın izniyle en kısa zamanda yerin üstünden kurtulacaklarının sözünü veriyoruz."

İşgal güçlerinin hapishaneden kaçan 6 Filistinli esirin işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde bulunan yakınlarına baskı yapması konusunda uyarıda bulunan Ebu Ubeyde, "Cenin kampı ve direnişçileri yalnız değiller. Düşmanın onlara saldırmasına izin vermeyeceğimizi, onlara karşı dini ve milli görevimizi yerine getireceğimizi teyit ediyoruz." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir