• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
Tarsus`u Kutlu Doğum Heyecanı Sardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Nisan ayına girilmesi ile birlikte başlayan Kutlu Doğum heyecanı her yanı sararken, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yarın Tarsus`ta düzenlenecek olan programın hazırlıkları devam ediyor.
 
Yarın (14.04.2013) saat 13.30`da Tarsus Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan program ile Tarsuslulara Kutlu Doğum`un tüm heyecanını yaşatmak istediklerini belirten, Peygamber Sevdalıları Platformu Tarsus Sözcüsü Salih Demir, "Program için günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamladık. Bu çerçevede, 10 bin CD, bununla birlikte 30 bin el ilanı, 2 bin duvar afişi ve 40 adet büyük branda afişi ile halkımızı davet ettik. Artık çalışmalarımızın son gününde ise 6 araba anonsu ile Tarsusluları programımıza davet edeceğiz. Yarın ise 15 ayrı noktadan ücretsiz araçlar ile halkı alana taşıyacağız" dedi.
 
"Halk artık Nisan ayını bayram havasında geçirmeye başlıyor"
Kutlu Doğum programları ile birlikte halkın artık Nisan ayını bir bayram gibi gördüklerini belirten Demir açıklamasını şu sözlerle sürdü: "Allah`a şükürler olsun ki, her yıl daha geniş yapılan kutlu doğum programları ile birlikte, halk artık Nisan ayını bayram olarak görmekte. Bu etkinliklerin hazırlık aşamasında gezdiğimiz halk bizleri çok iyi karşılamakta ve bu etkinliklere katılma ve Nisan ayını, Peygamberimize yaraşır bir şekilde geçirmeye çalıştıklarını ifade ediyorlar. Özellikle mahallelerde halkı davet için gezen araba anonslarından gelen nağmeleri duyan bazı insanların gözyaşı döktüklerine şahit olduk."
 
Demir, son olarak yarın yapılacak olan Kutlu Doğum programına tüm Tarsusluları davet etti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir