• DOLAR 32.551
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2435.08
  • ...
 Güngören`de silahlı çatışma: 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Güngören`de, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten silahlı çatışma yaşandı. Yaşanan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı. Çatışmada yaralananlar çevre hastanelere kaldırıldı.

Silahlı çatışma Güngören Güven Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde saat 21:00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma yaşandı. Yaşanan çatışma sonucu, Feyaz Demirol, Bayram Özmansur, Ümit Saral ve henüz ismi öğrenilemeyen bir bayan yaralandı. Yaralılar, Özel Kolun ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Silahlı çatışmayı olay yerindeki bir vatandaş anlattı. Çatışmanın saat 21.00 sıralarında yaşandığını söyleyen görgü tanığı olayı şöyle anlattı: "İki grup arasında silahlı çatışma yaşand. Silahlı çatışma sonucu 4 vatandaş yaralandı. Yaralanan vatandaşlardan ikisi çatışmaya karışanlardı. Diğer ikisi ise yoldan geçen vatandaşlardı." dedi.

Silah seslerin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Silahlı çatışmanın yaşandığı yere gelen polis ekipleri olay yerinde güvenlik şeridi çekerek bölgeyi incelemeye aldı. Polis ekiplerinin inceleme ve araştırması devam ediyor.

Kaynak: CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir