• DOLAR 32.56
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Gazeteci Ünal Tanık gözaltında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı tarafından, 2010 yılında hakkındaki iddialar nedeniyle görevden alınan dönemin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak hakkında o günlerde çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialardan biri de, Adana adliyesinde görevli basın savcısı Duran Yılmaz`ın oğu Murat Yılmaz`ın belediyeden maaş aldığı iddiasıydı.
 
Söz konusu iddia 2010 yılında tüm televizyon, gazete ve internet siteleri tarafından haberleştirilmişti. Rotahaber de tüm medya kuruyluşları gibi ajanslar tarafından da servis edilen bu habere sitesinden yer vermişti. Haberlerin ardından harekete geçen Basın savcısı Duran Yılmaz, haberin sitelerden kaldırılması için karar çıkarttı. Bu kararın ardından Rotahaber de söz konusu haberi yayından kaldırdı.
 
Ancak Adana Basın Savcısı buna rağmen tam 3 yıl sonra, haberin de yayından kaldırılmasına rağmen Adana Valiliği`nin koordinatörlüğünde düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı`na davetli olarak Adana`ya giden Rotahaber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık`ı tutuklattı.
 
Geceyarısı polis tarafından gözaltına alınan Rotahaber Genel Yayın Yöntmeni Ünal TANIK`, şu sıralarda doktor kontrolünden geçiriliyor.

TANIK, GELİŞMELERİ TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTI

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir