• DOLAR 32.576
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2431.492
  • ...
Adı Konulmamış Seçim Vaatleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malumunuz seçim arifesindeydik. (Sözde) liderler tüm Anadolu’yu karış karış gezdi, mitingler düzenlediler. Yapılan mitinglerde oluşan isaflara değinmeyeceğim. Daha çok üzerinde durmak istediğim konu yapılan vaatler ve Müslümanlara vaat edilenler. Bu seçim sürecini iyice takip etmeye çalışıyorum.
Hemen hemen tüm partilerin seçim vaatlerini dinledin ama İslam adına yapılan tek bir vaade rastlamadım. Allah rızası için (sözde ) liderlerimiz Hâla en büyük sorunun farkında değiller ya da öyle görünüyorlar.
 

Yüzde 99 u Müslüman olan bir ülkede İslam adına tek bir şey yapılmıyor. Kürt sorunu adına Kürdistan’ı talan eden (sözde) Kürtçüler kadar bir Müslüman’ın hakkını savunamıyoruz. Ülkede Kur’an öğrenme yaşı düşürülmezken İslami çalışmalar terör çalışmaları sayılırken ve asıl terör çalışmaları görmemezlikten gelinirken kalkıp birde Müslümanlardan utanmadan oy istiyorsunuz. Kürdistan’da hala kepenkler açılamıyor birde nasıl olursa gelip pişkin pişkin oy istersiniz. Sizlere oy versinler de sizde kalkın Camide Hıristiyan ayini yapmasına müsaade edin. Sonra kalkın Müslümanların oylarıyla Kürdistan’ı talan edin sokakları yakıp yıkın, dernekleri basın insanları katledin. Diğer bir yandan da Müslümanların oylarıyla Müslüman halkı Irak’ı Filistin’i Afganistan’ı Kürdistan’ı katledin.
 

Allah’ın emir ve yasaklarından uzaklaştığımız bir dönemde kalkın Kur’an ve sünnetten uzaklaştığımız bir dönemde Kur’an ve sünneti değil de batının ahlaksız yaşamını Müslüman hakla yaşatmaya çalışın. Herkese demokrasi herkese özgürlük amma Müslümanlara gelince şartlar ve ortam müsait değil deyin. Ortaya çıkan kasetlere özel hayat özgürlük adını verin, namazla alay edip sonra sivil itaatsizlik eylemi deyin, başörtüsü çarşaf gericiliktir deyin sonra çarşaflıları partiye alıp rozet takın sonradan arka kapıdan geri gönderin, Başörtüsü sorununu çözeceğiz deyin sonrada ilk okulda başörtüsü (cahillik)tir deyin.
 

Geçen güzel bir söz okudum. “Pinokyo tahtadan falan ama en azından yalan söyleyince burnu uzuyor. Bunların yüzü bile kızarmıyor” tabi kızaracak yüzleri varsa…
Selam ve dua ile…

 

Mehmet Yerli / Şanlıurfa (Siverek) - Yaş: 21

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir