• DOLAR 32.596
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2507.666
  • ...
Batman Umut Kervanı büyük mağduriyet yaşayan aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İhtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdüren Batman Umut Kervanı, geçtiğimiz haftalarda basına yansıyan ve çok zor şartlarda derme çatma bir evde hayat mücadelesi veren Artuç ailesinin bir nebze de olsa yüzünü güldürdü.

 

Batman Umut Kervanı, Petrolkent Mahallesi’nde ikamet 6 nüfuslu Artuç ailesine gıda, kırmızı et ve bir miktar nakdi yardım yaptı.

Batman Umut Kervanı gönüllülerinden İsmet Ökmen, yaptığı açıklamada, Artuç ailesinin çok zor şartlarda hayatta kalma mücadelesi verdiğini söyledi.

Hayırseverler tarafından aileye bir miktar para yardımı yapıldığını ifade eden Ökmen, “Petrolkent Mahallesi’nde tespit ettiğimiz Artuç ailesi çok mağdur bir şekilde hayatlarını idame etmeye çalıyorlar. Derme çatma bir evde yaşıyorlar. 4 tane çocukları var. Eşi cezaevinde olduğu için çok mağdur durumdaydılar. Batman Umut Kervanı olarak bu ailemizin mağduriyetini bir kısımda olsa giderebilmek için Rehber TV programına konuk ettik. Yapılan programdan sonra mağdur ailemize nakdi yardımlar yapıldı. Mağdur ailemize yapılan nakdi yardımı teslim ettik. Ayrıca ailemize gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk. Mağdur aileye yardım eden bütün hayırseverlerden Allah razı olsun. Hepsine teşekkür ediyoruz.” dedi.(İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir