• DOLAR 32.599
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2496.244
  • ...
BDP`lilerin kuyruklu yalanları soru önergesi oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BDP/PKK`ya yakın haber siteleri tarafından günlerden beri satırlı saldırganlar olarak belirtilen kişiler kimler? BDP`li vekiller, yalanların peşine takılarak ısrarla Üniversite dışından satırlı saldırganların getirildiğini dile getirdiler.Peygamber Sevdalısı gençlerin satır ve bıçak kullandıklarını iddia eden BDP`li vekiller toplumu manipüle etmeye çalıştılar.
 
Sahibine dönen kuyruklu yalana kanan İstanbul Milletvekili Levent Tüzel, yazılı soru önergesinde Dicle Üniversitesinde yaşanan olayları, satırlı saldırganları ve provokatör olarak addettiği Mustazaflar Hareketini sordu.
 
Ajanslara düşen ve sosyal medyada paylaşılan hiçbir fotoğrafta Müslüman gençlerin ellerinde satır yada bıçak gözükmüyor. Ancak Muhlis Bayancuk ve Mahmut Durmaz adlı öğrencilerin BDP`liler tarafından bıçaklandıkları kesin… Otobüslerin ve fakültelerin camlarını kıranlar da BDP`lilerden başkası değil… Peygamber sevdalısı gençlerin sadece kendilerini korumak için ellerine aldıkları ağaç dallarını satır olarak göstermeye çalışan BDP`lilerin yalanları şimdiden ayaklarına dolanmaya başladı.
 
İçişleri Bakanlığı hakkıyla bir araştırma yaparsa halkı sükunete davet edenlerin Mustazaflar hareketi gönüllüleri, halkı provoke edenlerin ise BDP`liler olduğu açıkça görülecektir.
Tüm fotoğraflar ve görüntüler aynı şeyi anlatıyor…
 
Kamuoyu Tüzel`in soru önergesinin titizlikle incelenmesini ve Kürt gençlerini birbirine kırdırmaya çalışanların kimler olduğunun açıkça ortaya konulmasını merakla bekliyor.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir