• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl esnafına mübarek davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörlüğü Bingöl esnafını Kutlu Doğum vesilesiyle katkıda bulunmaya çağırarak, "Bingöl il koordinatörlüğü olarak, Bingöl esnafını 14 ile 20 Nisan tarihleri arasında Kutlu Doğum indirimine davet ediyoruz" dedi.

 

Yapılan açıklamada, ''Peygamber Sevdalıları Platformu'nun etkinliklerini takip eden Peygamber Sevdalısı Bingöl halkımızın da iyi bildiği üzere "Kutlu Doğum Etkinlikleri" çerçevesinde esnaflarımızın da her yıl katkı ve katılımı olmaktadır. Peygamber Efendimiz'in (sallallahu aleyhi wesellem) viladetleri hürmetine her yıl esnaflarımızdan bazıları 14 ile 20 Nisan arasında güçleri nispetinde ücretsiz hizmet vermekte veya indirime gitmektedirler. 2013 yılında da tüm esnaflarımızı aynı uygulamaya davet ediyoruz. Fırıncılar, berberler, şehirler arası veya şehir içi yolcu veya yük taşıyanlar, lokantalar, konfeksiyonlar, çay ocakları ve tüm Bingöl esnafının sırf Hz Muhammed sevgisiyle 14 ve 20 Nisan arasında bir gün bile olsa ücretsiz hizmet vermeleri veya indirime gitmeleri halinde Allah Azze ve Celle elbet bu amellerini zayi etmeyecektir. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak tüm yıl boyunca sadece bir gün Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi wessellem) için tezgahını açacak olan esnafımıza şimdiden teşekkür ediyor, Hz. Resulullah'ın şefaatini kendileri için tazarru ediyoruz" denildi.

 

Açıklamanın devamında, ''Bilindiği üzere her yıl 14 ve 20 Nisan arası "Kutlu Doğum Haftası" olarak ilan edilmiş olup yıllardır etkinliklerle kutlanmaktadır.Hatırlanacağı gibi son yıllarda güzel bir adet olarak Bingöl esnafı 14 ile 20 Nisan arasında indirimlere giderek kimisi de ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Bu şekilde Kutlu Doğumu Bingöl çarşısına taşıyarak vitrinlerine "Hz. Peygamberin Doğumu münasebetiyle bu iş yerinde indirim vardır" şeklinde dövizler asan esnaflar Bingöl çarşısına manevi bir hava katacaklardır'' ifadeleri kullanıldı. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir