• DOLAR 32.435
  • EURO 34.449
  • ALTIN 2489.732
  • ...
Bu genç sokak ortasında neden yatıyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Mahalle sakinleri sokak ortasında hareketsiz bir şekilde yatan gencin yaşayıp yaşamadığına bakmak için yanına yaklaştıklarında 18 yaşlarındaki gencin aldığı alkolden dolayı sızdığını fark ettiler.
 
"Mahallemizde ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz"
İlk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Fatih Kul, "Önce genci uyandırmaya çalıştık. Ancak aldığı alkolün etkisiyle bir türlü uyanmayınca kendisine yastık ve battaniye getirdik. Kendisiyle konuşmaya çalıştık. Hafif kendine gelen S.D adlı genç arkadaşlarıyla birlikte olduğunu ve sevdiği kızdan ayrıldığı için alkol aldığını söyledi." şeklinde olayı anlattı.
 
Kul, daha sonra cebinde bulunan telefonla ailesine ulaştıklarını ve gencin ailesi tarafından alınıp eve götürüldüğünü söyledi.
 
"Bu Gençlerimizin Son Yıllarda Düştüğü Korkunç Manzarayı Gözler Önüne Seriyor"
Gördükleri karşısında şok olduklarını ve gencin durumuna üzüldüklerini ifade eden Kul, "Bu duruma çok üzüldük. Ne yazık ki büyükşehirlerde görülen bu tür olayların ilimizde de baş göstermesi gençlerimizin son yıllarda düştüğü korkunç manzarayı gözler önüne seriyor. Aileler üzerlerine düşeni yapmalı ve gençlerini böyle başıboş bırakmamalıdır" diye konuştu.
 
Sokak ortasında sızan S.D adlı gencin Karşıyaka Mahallesinde oturduğu ifade edildi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir