• DOLAR 32.497
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2489.12
  • ...
Dicle Üniversitesinde yaşananlara bir tepki de Adıyaman`dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN - Dicle Üniversitesinde PKK/BDP`lilerin Kutlu Doğum programı düzenleyen öğrencilere yönelik saldırılarına bir tepki de Adıyaman`dan geldi.
 

Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, BDP/PKK`li gruplar tarafından yapılan saldırıların Peygamber Sevdalılarına değil aslında Peygamberin (sav) kendisine yapıldığı belirtilerek, "Bu ancak Allah ve Resulünün düşmanlarının yapacağı kirli bir oyundur başka ifadesi olmayan bu saldırının necis eller tarafından yapıldığından da şüphe yoktur" ifadeleri kullanıldı.
 

Müslüman Kürt halkının bu İslam düşmanlarına prim vermemesi gerektiğinin altını çizilen açıklamada, "Peygamber sevdalısı olan gençlere yönelik yapılan bu menfur alçakça saldırıyı olarak lanetliyoruz" denildi.
 

Olayların Van`a sıçramasının da yine aynı zihniyetin harekete geçtiğinin bir işareti olduğu vurgulanan açıklamada son olarak şu ifadelere yer verildi: "Peygamber efendimiz bizim temel değerimiz ve kutsalımızdır. Yaşam reçetemizdir ve insanlığın rehberidir. Provokasyonlarla yapılan ve etkinliklere engel olacak faaliyetler, insanımızın peygamberini tanıması, yaşaması, anlaması ve hayat statüsünü peygambere göre belirlemesinin önüne geçme politikasıdır." (Cemil Özdaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir