• DOLAR 32.517
  • EURO 34.532
  • ALTIN 2492.858
  • ...
`Bozguncular Müslüman Halkımızın Temsilcileri Olamazlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü, Dicle Üniversitesinde PKK/BDP`li öğrencilerin Bilge Gençlik Kulübü üyelerine yaptığı saldırılar nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.


Azgın kitlenin halkın temsilcisi olamayacağına işaret edilen açıklamada, "Ancak bilinmelidir ki, haşa, "Kahrolsun Şeriat" diye ağızlarından salyalar akıtarak Müslüman halkın arasına dalarak huzursuzluk yapmakta olan bu bozguncular asla Müslüman halkımızın dine, imana ve peygamberine olan bağlılıklarını engelleyemeye güçleri yetmeyecektir. Bu bozguncular Müslüman halkımızın asla temsilcileri olamaz" ifadeleri kullanıldı.


Açıklamada, "Her yıl birçok yerde yoğun katılımlı Kutlu Doğum etkinlikleri düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu bu yıl da Diyarbakır Nevruz alanında etkinlik yapmaya karar verdi. Diyarbakır Bağlar Belediyesine etkinlik alanındaki platform ve lavaboların anahtarlarını almak için nezaket ziyaretinde bulundu. Peygamber Sevdalıları Platformu yetkililerinin belediyeden aldıkları cevap ise, halkı Peygamber sevgisiyle bütünleşmiş bir milleti temsil edecek türden değildi. Bağlar Belediyesi halkın dini ve ahlakıyla bağdaşmayan etkinlikler için çim, zemin demeden bu halkın malı olan her türlü araç ve gereçleri seferber ediyor, söz konusu bu halkın dini değerleri olunca da bahanelerin arkasına sığınarak etkinliğin yapılmaması için ellerinden geleni yapıyorlar" ifadeleri kullanıldı.


Diyarbakır istasyon meydanında her sene yüz binlerce Peygamber aşığının bir araya gelerek bu aşkı bu sevdayı haykırması bunun en güzel ispatı olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Bu teveccüh birilerinde rahatsızlığa sebebiyet vermektedir. Kendilerinin yetkisinde olmadığı halde Nevruz alanında yapılması planlanan Kutlu Doğum etkinliğini engelleme girişimlerine karşılık Peygamber Sevdalıları Platformunun etkinliğini gerçekleştirme amaçlı haklı beyanlarından sonra BDP/PKK/DTK`nın yönetici ve mensupları Peygamber ve İslam düşmanlıklarını daha da açığa vurarak kendilerini dev aynasında görmüş bir şekilde Dicle Üniversitesinde de provokasyona girişmişlerdir. Bilge Gençlik Kulübü, üniversite bünyesinde gerçekleştirmek istediği `Özgürlük ve Tevhid Öğretmeni Hz. Muhammed` adlı etkinliğin duyurusunu yapmış, duyuru için afiş ve broşür dağıtan öğrencilere, PKK /BDP /DTK mensubu öğrenci kılıklı çeteler tahammülsüzlüklerini dışa vurarak bıçak, sopa ve taşlarla saldırmış ve saldırıları devam etmektedir" denildi.


Milletin temsilcileri olduklarını iddia edenler bu saldırıları engelleme yerine daha da büyümesi için çeşitli platformlarda kışkırtıcı ve tahrik edici beyanlar vermekten imtina etmediklerine değinilen açıklamada, "Hatta daha da ileri giderek `Peygamber Sevdasını` faşizm olarak nitelendirmişlerdir. Kimi haber ajansları da bilgi kirliliği ile halkımızın beynini karıştırmak için mağdur tarafı "saldırgan" olarak nitelendirmiştir. BDP/PKK/DTK`lıların tavrı bir yana hükümetin sessizliği kafalarda soru işaretleri bırakmaktadır. Kutsallara olan düşmanlıklar ne ilktir, nede son olacaktır. Halkların kardeşliğinden, özgürlüklerden, halkımızın haklarından bahsedenlerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Yapılmak istenenlerin perde arkasında dalga dalga yayılan Peygamber sevdasının şuura dönüşmesi ve her yeri kuşatma endişesidir" ifadelerine yer verildi.
İslami faaliyetlerde bulunan ve toplumun ıslahı için çalışan Yusufi-Der`e ses bombası atılmasına da değinilen açıklamada, "Kaos ortamı oluşturmaya çalışan bu zavallı İslam düşmanı çeteyi de telin ediyoruz" denildi. (M.Erkan Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir