• DOLAR 32.333
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2282.641
  • ...
Katı Atık Projesi Birlik seçimi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Meclisi 5355 sayılı Kanunun 11. Maddesi ve Birlik Tüzüğünün 12. maddesi uyarınca gündemdeki ve gündeme alınacak konuları görüşmek üzere Batman Belediye Meclis salonunda olağanüstü toplandı.


Belediye Başkanvekili Serhat Temel`in başkanlığındaki toplantıya Kozluk, Sason, Beşire, Gercüş, Hasankeyf ilçeleri ile Bekirhan, Balpınar, Hisar, İkiköprü, Yücebağ belde belediye başkanları, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı.


Toplantıda başkan, başkanvekili seçilmesi, ilk mahalli idareler genel seçimine kadar görev yapmak üzere birlik meclisine 1. ve 2. Meclis başkanvekili, birlik meclisi katipliğine 2 asil ve 2 yedek üyenin seçilmesi, birlik encümenine bir yıl süreyle görev yapmak üzere 4 üyenin seçilmesi, birliğin plan ve bütçe komisyonuna 5 üyenin seçilmesi gündem maddeleri görüşüldü.


Toplantıda yapılan seçimde Belediye Başkanvekili Serhat Temel Birlik Meclisi Başkanlığına seçildi.                 (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir