• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
Siyonist işgalcilerin gece baskını bilançosu: 8 Filistinli alıkonuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramallah şehrinin batısındaki Kuber kasabasına yapılan baskında Filistinli bir genç esir edilirken, gerek burada gerekse Beir Zeit kasabasında işgalci siyonistlerle Filistinli gençler arasında çatışmalar yaşandı. 

Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan Beytülahim şehrinde de 60 yaşındaki yaşlı bir Filistinli ile bir genç esir alındı. Bu kişilerin şehrin Saf Caddesi'nde bulunan evlerine baskın düzenlendiği, sıkı bir arama yapıldığı, sonra alıkonuldukları belirtildi. 

Beytülahim şehrinin doğusunda konteynerle bir askeri kontrol noktası oluşturan işgalci askerler burada da 20 yaşındaki bir genci esir aldı. 

Kentin kuzeyindeki Beyt Cala kasabasında ise biri 17, diğeri 16 yaşında 2 Filistinli çocuk alıkonuldu. Bu kişilerin ırkçı ayrım duvarının yakınında bir yerde bulundukları sırada esir edildikleri belirtildi. 

İşgalci siyonistler, Cenin'de bulunan Fundukumiyye köyünde, kocası bir ay önce esir edilen Filistinli bir kadını, evine baskın düzenledikten ve sıkı bir arama yaptıktan sonra alıkoydu.

Ya'bed kasabasında bir genci Dutan'daki askeri geçit noktasından geçmek istediği sırada alıkoyan işgalci siyonistlerin bir gecede yaptığı baskınlarla esir ettiği Filistinli sayısı 8'e ulaşmış oldu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir