• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
​Ticaret formu öncesi USİAD’ta yeni görev dağılımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği Başkanı Nevaf Kılıç başkanlığında toplanan USİAD yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan USİAD Başkanı Neva Kılıç, Türkiye ile Dünya sanayici ve iş adamları arasında ekonomi, kültür, ticari, sanayi ve sosyal faaliyetlere gelişmesine katkı sağlamak için amacıyla 11-16 Eylül tarihleri arasında Duhok, Erbil, Kekük, Süleymaniye ve Halepçe Ticaret Forumunu gerçekleştireceklerini söyledi.

Ticaret Formu öncesi toplandıklarını ifade eden Kılıç, USİAD’ın, başkan yardımcılığına Ahmet Akkurt, Nizameddin Acar, Bayram Öztürk, Halil Azizoğlu, İbrahim Hakkı Katıöz, Kamuran Tekin, Orhan Koç getirildiğini dile getirdi.

USİAD’ta görev dağılımı şu şekilde yapıldı:

Yönetim Kurulu Başkanlığına Neva Kılıç, başkan yardımcılığına Ahmet Akkurt, Nizameddin Acar, Bayram Öztürk, Halil Azizoğlu, İbrahim Hakkı Katıöz, Kamuran Tekin ve Orhan Koç, genel sekreterliğe Bahar Uzunca, genel saymanlığa Mehmet Nebi Şahin, yönetim kurulu üyeliklerine Sevin Kurt Bingöl, Evren Gölgeli, Hasan Uluöz, Ertuğrul Nalbantoğlu, Ahmet Ergucel getirildi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir