• DOLAR 32.33
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2301.135
  • ...
Dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kendisini savcı ve polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şahısın yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

video

Açıklamada, “Kendisini savcı, polis ve benzeri mesleklere mensup gibi tanıtarak vatandaşlarımızı dolandıran şüphelilerin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında 26 Ağustos 2021 günü benzer bir durumla karşı karşıya gelen duyarlı bir vatandaşımızın, kamu görevlisi olarak tanıtan bir şüphelinin yaklaşık 500 bin TL değerindeki ziynet eşyası ve dövizin kendisine verilmesi konusunda temasa geçtiğinden bahisle tarafımıza ulaşması sonucu, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce vatandaşımızın ikametinde gerekli tedbirler alınmış, şüpheli yönlendirdiği şekilde anılan değerdeki ziynet eşyası ve döviz kendisine verildiği esnada suçüstü yakalanmış ve yapılan yasal işlemler ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konulmuştur.” denildi.

Öte yandan zanlının polis tarafından suçüstü yakalanması güvenlik kameraları kayıtlarına yansıdı.

Zanlının apartmana girerek daha önce görüştüğü vatandaşın dairesinin önünü geldiği görülen kayıtlarda, kapının arkasında gizlenen polisin, ziynet eşyayı ve dövizi aldığı sırada zanlıyı yakaladığı yer aldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir