• DOLAR 32.494
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2429.988
  • ...
Batman Umut Kervanı 200 aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Umut Kervanı, her aya özel yaptığı yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yardım faaliyetleri kapsamında vakıf üye ve gönüllüleri tarafından hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere araçlara yüklenerek muhtaçlara dağıtıldı.

Batman Umut Kervanı gönüllülerinden İsmet Ökmen, yıllardır ihtiyaç sahiplerine imkânları ölçüsünde yardım elini uzattıklarını ifade etti.

Her ay düzenli şekilde hayır çalışmalarının olduğunu söyleyen Ökmen, “Batman Umut Kervanı olarak her aya bir hayır programı kapsamında bu ay 200 muhtaç ve mağdur aileye gıda kolisi dağıtıyoruz. Gıda kolimizin içerisinde yağ, salça, şeker, çay ve bakliyat çeşitleri bulunmaktadır. Geçen ay Batman’da 3 bin muhtaç ailemize kırmızı et dağımı dağıtmıştık. Bu ay da 200 ailemize gıda kolilerimizi dağıttık.” ifadelerini kullandı.

“Daha fazla aileye ulaşmak istiyoruz”

İhtiyaç sahiplerine yardımların ulaşması için kendilerine destek veren ve vermeye devam eden hayırseverlere de teşekkür eden Ökmen, şöyle devam etti:

“Şu an itibari ile derneğimize 13 bin 500 yardıma muhtaç ailenin kaydı bulunmaktadır. Bu ay bize kayıtlı olan muhtaç ve mağdur ailelerden sadece 200’üne gıda kolisi ulaştırabildik. Buradan hayırseverlere çağrımız: Muhtaç ailelere karşı biraz daha duyarlı olmalarıdır. Daha fazla aileye ulaşmak istiyoruz. Bizi bu hayırda aracı kılan hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir