• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Bingöl Umut Kervanından öğrencilere kırtasiye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade eden Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonu için okula başlayacak olan öğrenciler için farklı kalemlerde kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

 

“150 TL’ye kırtasiye yardımında bulunabilirsiniz”

İlköğretim ve liseye giden çocuklar için kırtasiye malzemelerini hayırsever esnafların katkılarıyla temin ettiklerini belirten Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak 2021-2022 eğitim sezonunun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan dileriz. Okulların 6 Eylül tarihinde açılacak olması ile beraber bizler de hazırlıklarımızı tamamladık. Hayırseverler vatandaşlarımıza uğradık. Kırtasiye yardımları için en nihayetinde kısa sürede topladığımız bu yardımları tespit ettiğimiz muhtaç olan ailelerimizin çocuklarına ulaştıracağız. Kırtasiye yardımı yapmak isteyen hayırsever kardeşlerimiz Bingöl Umut Kervanı Derneğine 150 TL’lik kırtasiye yardımı bağışlayabilirler. Bu sevince ortak olmak istiyorsanız gelin hep beraber çocuklarımıza bir umut olalım.” dedi. 

“Bu sevince ortak olun”

Bingöl’de bulunan fakir ve muhtaçlara imkanlar nispetinde nakdi ve ayni yardımları ulaştırmaya gayret ettiklerini dile getiren Gönül, şöyle devam etti:

“Biz Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak her nevi gıda yarımında bulunuyoruz. Ev eşyası konusunda ihtiyacı olanlara katkılarda bulunuyoruz. Tüm ihtiyaçları gidermek için elimizden gelen yardımı esirgemiyoruz. İmkânlar çerçevesinde yardımlarımızı yapmaya gayretle devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Kırtasiye malzemesi verdiğimiz zaman çocukların gülmeleri bizde ve bu hayrı yapan kişilerde farklı bir duygu meydana getiriyor. Gerçekten de onların o sevinmelerinden beli oluyor ki ihtiyaçları var. Biz bir an evvel sıkıntılarını hayırsever kardeşlerimizin yaptığı bağışlarla gidermeye çalışıyoruz. Kırtasiye yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız yardımların içerisinde; okul çantası başta olmak üzere resim defteri, boya çeşitleri, kalem çeşitleri, farklı çapta çok amaçlı defterler bulunuyor. Allah Teâlâ yardımlarda bulunan hayırseverlerin yardımını kabul etsin.”

Gönül, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

“İrtibat Telefon: 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70

Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL    

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş

IBAN: TR27 0020 6001 8702 0340 7500 01

Hesap No: 2034075-1 TL Hesabı”(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir