• DOLAR 32.531
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2489.611
  • ...
Yaz Kur’an kursları ödül ve kapanış programı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Programa katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, burada yaptığı konuşmada, “Hayatta insan niye yaşar? Mutlu olmak için yaşar değil mi? Biraz önceki arkadaşınız neyi okudu? Kur’an-ı Kerim’den sure okudu. Hangisini okudu? Amenerrasulu değil mi? Ona gidip bakacaksınız ne anlatıyor? Manası nedir? Onları öğreneceksiniz. Eğitim gören, bu çocuklarımıza emek veren din görevlilerimizi tebrik ediyorum. Hocalarımızı, vaizlerimizi kutluyorum. Allah razı olsun.” dedi.

Elazığ Müftüsü Selami Aydın ise, “Yaz Kur’an Kursumuza gelen çocuklarımızın Kur’an-ı Kerimi, dini bilgileri öğrendiler. Siyer-i Nebiyi, Peygamberimizin hayatını, İslam’ın güzel ahlakını öğrendiler. Ben bu yavrularımızı camiye gönderen anne babalarına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Yaklaşık 2 milyon çocuğun bu sene yaz Kur’an kurslarında ders aldıklarını belirten Aydın, şunları söyledi:

“Eğitim gördüler. Resulullah’ın müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Resulullah şöyle buyuruyor; ‘Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğreteninizdir.’ Dolayısıyla gerek ders alan öğrencilerimizi gerekse öğrencilerimize emek veren, emek harcayan değerli meslektaşlarımızı, hocalarımızı tebrik ediyorum.”(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir