• DOLAR 32.576
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.726
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 29 Haziran 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Belediye`den borçlu vatandaşlara uyarı
Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü`nden yapılan açıklamada, Torba Yasası kapsamında yeniden yapılandırılan borçların peşin ve ilk taksit ödemelerinin 30 Haziran`da sona ereceği bildirildi.

Bingöl Olay Gazetesi: FKA`nın yönetim kurulu toplantısı yapılacak
Fırat Kalkınma Ajansı`nın Haziran ayı olağan yönetim kurulu toplantısının yapılacağı bildirildi. TRB1 Düzey 2 Bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı Haziran ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ`da gerçekleşecek.

Bingölün Sesi Gazetesi: "Kredi kartıyla ödeme yapılabilecek"
Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş, vergi borç yapılanmasında 1. taksit ödemesinin 30 Haziran`da sona ermesi nedeniyle oluşabilecek yoğunluğa mahal vermemek için mükelleflerin borçlarını kredi kartlarıyla ödeyebileceklerini bildirdi.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Yılmaz ve Taş yemin etti, Baluken meclise girmedi
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)`de yemin töreni CHP ve bağımsız vekillerin kararlarının gölgesinde başladı. Dün saat 15.00`da başlayan yemin törenine AK Parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz ve Eşref Taş katılırken, Bağımsız Milletvekili İdris Baluken katılmadı.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Belediye 5 bin paket Kandil Simidi dağıttı
Bingöl Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen `Kandil simidi` uygulaması bu yıl da sürdü. Bingöl Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle 5 bin paket kandil simidi dağıttı.
Ali Yıldırım - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir