• DOLAR 32.566
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2429.162
  • ...
Evcil Hayvan Malzemeleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evimizin sevimli dostları kediler özel bakım ister. Kedi oyuncak çeşitleri kategorisinde profesyonel site anlayışı ile online çözüm üreten Juenpet market, mama konusunda da tercih edilen bir adres. Köpek maması markaları da satış kataloğunda yer alıyor.

Kısa sürede adrese teslim çözüm seçenekleriyle kedi oyuncakları, kedi oyuncakları, köpek oyuncakları ve kedi ödül maması ürünleri anında satın alınabilir. Evcil hayvan denildiğinde ilk akla gelen kediler ve köpeklerdir. Evcil kategorisinde tavşan, kuş, balık, hamster ve iguana gibi hayvanlar da sitenin hizmet kategorisinde yer alıyor. En çok satın alınan köpek tasması çeşitleri ürünleri bu sitede satılıyor.

Kedi ve Köpek Maması

Sitede yer alan indirimler, promosyonlar, outlet ürünler, hediyeli ürünler ve öne çıkan ürünler sitenin hemen girişinde yer alıyor. Kedi ödül maması kapları, akvaryum malzemeleri, tavşan taşları, köpek yatakları, akvaryum filtreleri, tüy toplama eldivenleri ve balık yemi gibi daha birçok ürün satışa sunuluyor. Köpek minderi fiyatları ve satın alma işlemleri de sitede yer alan seçenekler içerisinde yer alıyor.

Evcil hayvan kategorisinde bulunması zor olan ürünlerde satış kataloğundaki yerini almış durumdadır. Kaplumbağa ve hamster gibi evcil hayvanlara ait olan ürün ve evcil hayvanlara ait ürünleri sitede yer alıyor. Evcil hayvanlara ait ürün satın alma seçenekleri de aynı kategoride değerlendiriliyor.

Tavşan ve Akvaryum Malzemeleri

Tavşan bakımı için gerekli olan ürünleri arıyorsanız ve bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Sitede tavşanların bakımı ile ilgili bütün ürünleri bir arada bulmanız mümkündür. Akvaryum malzemeleri dâhil olmak üzere diğer evcil hayvanların mamaları da kolaylıkla bu siteden satın alınabilir.

Akvaryumlara ait olan ürünler de bu kategoride öne çıkmaktadır. Akvaryum bakımı için gerekli malzemeler, ürünler ve balıklara özel yemler sitede yer alan seçenekler içerisinde yer alıyor. Akvaryum bakımı için gerekli ürünleri kolaylıkla bu siteden temin edebilirsiniz ve anında satın alabilirsiniz.

Evcil Hayvan Malzemelerinde Uygun Fiyat

Kedi ve köpek mamaları kategorisinde aradığınız ürünler indirimli seçeneklerle satışa sunuluyor. Piyasanın altında fiyat seçenekleriyle istediğiniz kedi ve köpek mamasını buradan temin edebilirsiniz.

Sitenin diğer önemli bir özelliği pratik satın alma seçeneğinin çokluğu ve anında kargo seçeneği özelliğidir. Kargo ve satın alma seçeneği ile istediğiniz mama ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir