• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.86
  • ...
Aşure günü mesajları resimli Aşure günü mesajları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu mübarek günde Müslümanlar sevdiklerine Aşure günü mesajları göndermek istiyor. İşte en güzel resimli Aşure günü mesajları

 

İnanç dünyamızda ve kültürel hayatımızdaki bu önemli günler; kendimize değer katacağımız, özümüzdeki güzellikleri güçlendireceğimiz kıymetli günler. Muharrem ayı ve Aşure Günü de yenilenmek, iyiliğe ve güzelliğe yönelmek, iç huzura ulaşmak için çok güzel zamanlardan.

Mübarek Muharrem Ayımızın 10. Günü Aşûre Günüdür. Aşûre Günümüz mübarek, soframız bereketli olsun inşallah.

Aşûre geceniz mübarek olsun! Allahü teâlâ, birçok duaları Aşûre günü kabul etti. Bu defa da, İslâm âlemine hayrlar ve bereketler getirmesi için dua ederiz.

“Ramazan ayından sonra en kıymetli oruç Allah’ın ayı olan Muharrem ayında tutulan oruçtur” Hadis-i Şerif. Aşure gününüz mübarek olsun.

Aşure günü; bereketin, huzurun, sevginin ve muhabbetin çoğalmasına vesile olsun.

"Her kim aşure gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa, Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."  Hadis-i Şerif

Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi vesellem buyurdular ki: ‘’Resulullah sallallahu aleyhi vesellem Zilhicce’den dokuz günle Aşure günü oruç tutardı. Bir de her aydan üç gün, ayın pazartesi ve Perşembe günleri oruç tutardı.’’

Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi vesellem buyurdular ki: ‘’Biz Aşure günü oruç tutuyor ve fıtır sadakasını ödüyorduk. Ramazan orucu farz olunca ve zekat emri inince artık onunla emredilmedik, ondan yasaklanmadık da, biz de tutmaya devam ettik.’’

Aşure Gününün bereketi nuru feyzi sizin ve tüm İnananların üzerine olsun. Aşure gecemiz ve günümüz mübarek olsun, Allah dualarınızı kabul etsin.

Aşure gecenizi ve gününüzü tebrik ederim. Rabbim, her birimizi, günahları affedilmişler zümresine dâhil eylesin. Herkesi ve her birimizi, umduklarımıza nail eylesin, tez zamanda gönül muradlarımıza kavuştursun, korktuklarımızdan emin eylesin.

Aşuremiz hazır, kapımız açık, bekleriz. Her lokma bin belayı kovsun, insanlık onuru hep yüce dursun.

Resimli Aşure günü mesajları

Dinimize göre peygamberlerin hayatına dair birçok önemli hadisenin yaşandığı, bereket, paylaşma ve birliğin simgesi aşure tatlısının yapıldığı Muharrem ayının onuncu günün olan "Aşure Günü" Mübarek olsun.

Bereketin, huzurun, sevginin ve muhabbetin çoğalmasına vesile olması dileğiyle Aşure Günümüz mübarek olsun.

Toplum ve dünya olarak felaketlerin art arda geldiği bu zor süreçte, aşure ikramlarımız hem sâdakamız, hem de gönülleri fethedecek güzel muhabbetlere, dostluklara vesilemiz olacaktır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir