• DOLAR 32.59
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2498.927
  • ...
`Bilecik için bir ilk oldu…`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİLECİK- Resulullah(s.a.v) Anma ve Anlama adına Dünya genelinde büyük organizasyonlar yapıp Kutlu Doğum programları düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu Bilecik`in Bozüyük ilçesinde de Kutlu Doğum programı gerçekleştirdi. Bozüyük`te ilk defa düzenleniyor olmasına rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşen program duygu yüklü anlara sahne oldu.
 
Program sonrası İLKHA`ya konuşan halk etkinliğin çok güzel olduğunu böylesi etkinliklere Peygamberini tanımayan halkın ihtiyacı olduğunu söyledi.
 
Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerin gerçekleştirdiği programda Bozüyük tertip komitesi başkanı Murat Sap başvuru sürecinde çeşitli engellemelerle karşılaştıklarını söyleyerek ama hamdolsun bütün sıkıntılara rağmen etkinliğimizin iznini alıp programımızı gerçekleştirdik."dedi.
"Son yüzyıldır yapılmayan bir işi yaptık" diyen Sap, "Biz sivil toplum kuruluşlarına gidip böyle bir şey yapmayı düşünüyoruz dediğimizde bize Yapmayın sıkıntı olur falan dediler Hani insanlar diyor ya söz konusu vatan ise gerisi teferruattır diye bizde diyoruz ki söz konusu Allah`ın Resulü ise gerisi teferruattır."dedi.
 
"Program için son bir hafta on gün içinde gece gündüz demeden koşturdular." diyen Sap, "Rabbim inşallah burada emeği geçen herkesi Peygambere(s.a.v) komşu etsin." dualarında bulundu.
(Zeki Aras-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir