• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
İl Müftülüğünden yüzlerce etkinlik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - İl Müftüsü Nimetullah Arvas, \"Kutlu Doğum Haftası\" çerçevesinde düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla, Müftülük Salonunda basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.


Geçen yıllarda yapılan kutlu doğum etkinliklerine nazaran bu yıl çok daha fazla etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Arvas, \"İl merkezinde bin 218, ilçelerde ise 676 olmak üzere toplam bin 894 ayrı etkinlik yapılacak. Etkinlikler, vaaz ve irşat programları, açılış merasimleri, konferanslar, fakir ve yoksullara yardım dağıtılması, tarihi ve dini mekânlara geziler, resmi kurum ve kuruluşların ziyareti, yarışmalar, broşür ve gül dağıtımları, tiyatro ve piyesler, toplu sünnet kampanyası, fidan dikim kampanyaları ve basın açıklamalarını kapsıyor\" dedi.


Halkın Hz. Peygambere (s.a.v) karşı bir aşk, muhabbet ve sevdasının olduğuna dikkat çeken Arvas, \"Kutlu Doğum Haftası kutlamaları ile insanlar, bu sevgi ve muhabbetlerini dile getiriyor, bu aşk ve muhabbet çerçevesinde kenetleniyor. Artık camilerimizin dışında konferans salonlarında ve başka mekânlarda da böyle programların düzenlenmesi sonucunda çok güzel neticeler elde ediyoruz\" ifadelerini kullandı.     (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir