• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.574
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 29 Haziran 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ÇUKUROVA MERHABA: Balcalı Hastanesinde yatan hasta 17 gündür taburcu edilemiyor.
ÇÜ Balcalı Hastanesinde vücudunda yanıklar olan 13 yaşındaki çocuğa takılan doku genişleticinin (balon) ihale süreci tamamlanmadığından hasta, 17 gündür taburcu edilemiyor.

Uçan yankesici 2 dakikada yakalandı.
Yankesicilik suçundan girdiği cezaevinden geçen hafta çıkan bir kişi, yankesicilik yöntemiyle bir kadının çantasından cep telefonunu çaldıktan sonra kaçarken güven timleri tarafından 2 dakikada yakalandı. Karşısında kameramanı gören şahıs, uçarak tekme atmaya çalıştı.


TOROS GAZETESİ: Sürücülere 4 günde 277 bin 33 TL`lik ceza
Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimlerinin 24-27 Haziran tarihleri arasında yaptığı denetimlerde 2 bin 46 kişiye 277 bin 33 TL ceza yazdığı bildirildi.

Yemek yedikten sonra kafeteryayı soydu.
Kapı kilidini kırarak girdiği kafeteryada karnını doyurduktan sonra içerisinde 2 bin lira olan kumbara ile altın kolyeyi çalmaktan yakalanan Mehmet Sağır hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ADANA HABER GAZETESİ: Ceyhan Müftülüğü yardım bekliyor.
Adana`nın Ceyhan ilçesinde yapımı devam eden Hizmet Binası ve Yatılı Kız Kuran Kursu binasının tamamlanabilmesi için yardım bekleniyor.

Vatandaşlar "Helal Gıda" konusunda bilgilendirildi.
Çizgi Eğitim ve Araştırma Derneği sponsorluğunda Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği (GİMDES) Başkanı Dr. Hüseyin Kamil Büyüközer ve Başdenetçi Gıda Mühendisi Hayrettin İşbilir, Adana`ya davet edilerek "helal gıda" konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Ayhan Kaya-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir