• DOLAR 32.574
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2425.443
  • ...
Ağrı Sanayi Sitesi asfaltlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kent merkezinde asfalt serim çalışmalarına devam eden Ağrı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sanayi sitesi yollarına asfalt serim çalışmalarını başlattı.

 


Ekiplerin çalışmasını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan açıklamalarda bulundu.

Ağrı’da asfaltlanmamış yol kalmayacağını belirten Savcı Sayan, "Asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz, kendi asfalt pilentimizi kurduk. Birçok mahallemiz bitmek üzere bugün de sanayi sitesinin asfalt çalışmaları başladı. İnşallah 4-5 gün içerisinde bütün yolları tamamlayacağız. Tabi bu asfalt biliyorsunuz hem çok zor iş hem de pahalı bir iş. Ağrı için 200 milyona yakın asfalt maliyeti var. Bir mevsimde yada belediye döneminde bizim kadar asfalt döken başka bir belediye bulamazsınız. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara yada İzmir bile bu kadar kilometre asfalt dökmemiştir, dönem içerisinde ya da böyle bir bütçesi oluşmamıştır. Ağrılı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine laik ama keşke 200 kilometrelik asfaltın 100 kilometresi daha önce yapılsaydı da 100’ü bize kalsaydı ama biz şikayetçi değiliz, halkımıza söz verdik." dedi.

Sayan, "Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz, her anlamda bizi desteklediler. Bizde ihale yapmadık, belki ihale yapsak burası çok yüksek rakamlara çıkacaktı, çok büyük paralar gerekecekti. Ama en azından daha ucuza yapabilmek adına kendi pilentimizi kurduk. Belki de bu pilent Ağrı’nın 50 yılını karşılayacak. Bütün Ağrılı kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Asfalt serim çalışması kapsamında üç ekibin eş zamanlı çalıştığını hatırlatan Sayan, "Hiç bir mahalle merak etmesin sıra ile geliyoruz. Mahalleler arasında bir ayrım-kayırım söz konusu olamaz. Üç ekibimiz eş zamanlı olarak çalışıyor. Bütününe yakın kaldırımlarımızı renkli kaldırım şeklinde yapıyoruz. Ağrımız güzel şeylere laiktir. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah ekibimizle birlikte çok güzel işler başaracağız." şeklinde konuştu. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir