• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Antalya`da on binler kutlu sevdaya durdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANTALYA - Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Antalya Umut-Der tarafından düzenlenen kutlu doğum etkinliğine on binlerce peygamber aşığı iştirak etti.

 

Antalyalı peygamber sevdalılarının yoğun ilgi gösterdiği program, Hafız Mehmet Yıldız`ın Kur`\"an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Etkinliğe İzmir`den katılan Grup Şüheda`nın okuduğu ilahilerin ardından konuşan Molla Nizamettin Yalçın, Hz. Adem`den Hz. Muhammed`e bütün peygamberlerin hayatlarından örnek verdi.

 

Molla Nizamettin, peygamberlerin boş yere sıkıntı çekmediklerini, bir amaç ve gayelerinin olduğunu belirterek, \"İşkence ve çilelere rağmen yılmadan İslam`ı anlatmaya devam etmişlerdir\" dedi.

 

Programa Konya`dan katılan Grup Davet, peygamber efendimiz (sav) adına bestelenen ilahileri seslendirerek katılımcılara coşkulu anlar yaşattı.



Etkinliğin diğer konuşmacısı olan Mehmet Akgül hoca, bütün dünyanın Hz. Muhammed`e (sav) muhtaç olduğunu, onun yaşam modeli ile kurtuluşa ereceğini belirterek, Peygamber efendimizi okumak, anlamak ve yaşamak gerektiğini vurguladı.

 

Antalya Umut İlahi Grubu`nun okuduğu ilahilerin ardından, Önay Boz hocanın
yaptığı dua ile program sona erdi. (Şahabettin Şimşek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir