• DOLAR 32.573
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2432.524
  • ...
Gaziantep’ten Kastamonu'ya yardım desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi, yangın afetinde olduğu gibi Batı Karadeniz Bölgesinde etkili olan sel felaketinden etkilenen vatandaşları da unutmadı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun koordinasyonunda ivedilikle hazırlanan iki tır ve iki adet yardım kamyonu Kastamonu'ya ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kastamonu’da sel felaketinden dolayı mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzatarak gıda ve giyecek desteği gönderen Şahinbey Belediyesi, daha önce Antalya’nın Manavgat ilçesine ve Osmaniye’ye de yangın söndürme ve soğutma çalışmaları için su tankeri gönderdi.

Şahinbey Belediyesi sel felakatinden dolayı ağır yara alan Kastamonu’ya iki kamyon gıda kolisi, mont, bot, çocuk bezi ve çizmenin yanı sıra iki tırda su gönderdi.

“Kastamonulu kardeşlerimizin yanındayız”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zor günler geçiren Kastamonu halkının yanında olduklarını belirtti.

Şahinbey Belediyesi olarak bu zamana kadar nerede mağdur varsa oraya yetişmeye çalıştıklarını anımsatan Tahmazoğlu, “Geçtiğimiz günlerde ciğerimizi yakan orman yangınlarında Manavgat ve Osmaniye’ye söndürme ve soğutma çalışmaları için su tankeri ve personel gönderdik. Şimdi de sel felaketinden mağdur olan Kastamonulu kardeşlerimize iki kamyon gıda kolisi, mont, bot, çocuk bezi, çizmenin yanı sıra iki tırda su gönderdik. Biz, büyük bir ülkeyiz, yaralarımızı hep beraber omuz omuza bir birimize kenetlenerek saracağız. Yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir