• DOLAR 32.499
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2431.011
  • ...
Evleri yanan yaşlı çifte HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çıkan yangında tüm eşyaları yanan ve evleri kullanılmaz hale gelen Sevim ailesini ziyaret eden Şahin ve beraberindeki partili heyet, yangın alanında incelemelerde bulundu.

Sevim ailesinin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini belirten HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, yangın nedeniyle Yusuf ve Sosın Sevim çiftinin evlerinin tamamen kullanılmaz hale geldiğini söyledi.

Sevim ailesinin yaşadığı sıkıntıları dile getiren Şahin, “Batman Gercüş ilçesi Bağlıca köyünde evi yanan Yusuf Sevim’i ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileğinde bulunup, zarar ve ihtiyaçlarını sorduk. Öncelikle şunu ifade edeyim ki; Tek tesellimiz yaşlı Yusuf amca ve hanımının bu yangında zarar görmemiş olmalarıdır. Zaten evde ikisi bulunuyor. Yangın sırasında hanım evde olmazken Yusuf amca ise komşulara sığınıyor. Köy halkı kendi imkânları ile yangına müdahale ettilerse de maalesef tavanı ahşap olan ev içindeki eşyalarla birlikte tamamen kullanılamaz hale gelmiş. HÜDA PAR İl Başkanlığı olarak ailemizin yanındayız. Kayapınar Belediyemiz imkânları çerçevesinde bu ailemize yardımcı olacağını belirtti. Bu ailemizin yanında olmak hem insani hem de İslami vazifemizdir.” dedi.(İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir