• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`İnsanlık İçin Tek Çare Hz. Resulullah`tır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
IĞDIR - Peygamber Sevdalıları Platformu, Iğdır`da Kutlu Doğum programı düzenledi. Özel bir düğün salonda düzenlenen programda coşkulu ve hüzün bir arada yaşandı.


Program okunan Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra kürsüye çıkan Peygamber Sevdalıları Platformu Iğdır Koordinatörü Ayhan Yılmaz, Iğdır`da düzenledikleri Kutlu Doğum programının ilk olmasından dolayı ayrı bir heyecanlı olduklarını söyledi.


Ayhan Yılmaz, "Bu güzel etkinliğin Iğdır için ilk olması bizi çok memnun etmiştir. Bizler bununla şereflendik, ne mutlu bize. Çünkü Hz. Resulullah (s.a.v.) bizim en güzel örneğimizdir. Bu güzel örnek ile beraber hareket edersek birçok sıkıntı ve sorunumuz giderilecektir. Bugün yeryüzünde akan kan, savaş ve huzursuzlukların son bulması için Hz. Resullullah`a muhtacız" dedi.


Program Grup Vahdet İlahi Grubunun okuduğu Mevlidi Şerif ile devam etti. Ardından küçük kızların okuduğu ilahiler büyük beğeni topladı.


Daha sonra günün anlam ve önemini anlatmak için Doğruhaber gazetesi yazarı Özkan Yaman kürsüye çıktı. İnsanlık için tek çarenin Hz. Resulullah oluğunu ifade eden Yaman, "Dünya liderleri halkına zulüm ederken, haklarını gasp ederken, iki cihan Serveri (s.a.v.), `borcu olan varsa gelsin burcunu alsın. Hakkı olan var ise sırtımı açtım, gelip hakkını alsın` diyerek örnek bir lider olmuştur. Bizler öyle bir lidere muhtacız" dedi.

Program okunan ilahiler, sahnelenen tiyatro gösterisi ve dua ile son buldu. (Ömer Adıgüzel/M. Emin Mağla - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir