• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Hindistan’da 5 yaşındaki kız çocuğu kurban edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hindistan’da batıl inançlar sonucu insan kurban edilen ritüellere bir yenisi daha eklendi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, Assam eyaletinde yer alan Charaideo bölgesinde kayıp olan 5 yaşındaki bir kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldığı aktarılırken, küçük kızın batıl inançlı bir grup tarafından kurban edildiğinden şüphelenildiği ifade edildi.

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, NEHİR KIYISINDA MALZEMELER BULUNDU
Olayla ilgili bir kişinin tutuklandığını açıklayan polis, küçük kızın babası da dahil olmak üzere 10 kişinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığını bildirdi.

Hindistan medyasında yer alan haberlerde, küçük kızın ablasının geçtiğimiz salı günü kardeşinin kimliği belirsiz kişiler tarafından evde uyduğu sırada kaçırıldığına dair polise şikayette bulunduğu, küçük kızın cansız bedeninin ise aynı gece Singlu Nehri’nde bulunduğu, nehir kıyısında kırmızı kumaş, kül ve kurban etme ritüellerinde kullanılan malzemelerin olduğu belirtildi.

İNSAN KURBAN ETME RİTÜELLERİ ÇOK SIK YAŞANIYOR
Ülkede yakın zamanda 2016 yılında kaybolan 4 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni parçalanmış halde bulunmuş, olayda 1 kişi tutuklanmıştı.

Geçtiğimiz ocak ayında ise Andra Pradeş eyaletinde yer alan Madanapalle kasabasından bir çift, bir gün sonra yeniden doğacakları inancıyla 2 küçük kızını öldürmüştü.

Geçtiğimiz mayıs ayında ise Hindu bir din adamı, koronavirüs salgınının sona ermesi için 52 yaşındaki Saroj Kumar Pradhan isimli kişinin başını balta ile kesmiş, ifadesinde salgınını sona ermesi için bir kişinin kurban edilmesi gerektiğini belirtmişti.

Kaynak; En son haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir