• DOLAR 32.595
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2505.43
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "sosyal medya" tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen TV yayınında konuşan Erdoğan, Meclis'in açılmasıyla birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gereği olduğuna inandığını belirtti.

Erdoğan, "Bu ara yangınla uğraşırken bir diğer taraftan da sel felaketiyle karşı karşıya kaldık. Bu sel felaketinde de şu an itibarıyla bir kaybımız var ama henüz aranmakta olan başka vatandaşlarımız da var. Fakat binalardaki zemin yüksekliği bakıyorsunuz 2 kat, bazı yerlerde 3 katı buluyor, böyle bir felaket. Ne Dereli'deki felaket ne Rize-Artvin'deki felaket. Bugün Bartın'da, Sinop'ta ve Kastamonu'da olan, onları da aşmış durumda. Bütün bakan arkadaşlarımız, AFAD hepsi şu anda oradalar ve kurumlarımız ile birlikte çalışmalarını devam ettiriyorlar." ifadelerini kullandı.

Sel bölgesindeki vatandaşlara seslenen Erdoğan, "Tüm vatandaşlarıma bir şey hatırlatmak istiyorum. Darda, zorda kalmadıkça ulaşıma adeta kapalı sayılabilecek kara yollarını da tercih etmeyin. Çünkü her an heyelan olabilir, her an o yollardan geçerken bu heyelanlar ile birlikte Allah göstermesin trafik tıkanıklığının ötesinde tehditler olabilir. Bu tehditlerin içerisinde tabi ki can güvenliği olayı var. Onun için nereden yol veriyorlarsa oralardan gitmek en isabetli olacaktır." diye seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'in açılmasıyla birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gereği olduğuna inandığını söyledi.

Erdoğan, "Kurumlarımızın ve görevlilerimizin fedakarlıkla yürüttüğü yangınla mücadelemize gerçek dışı bilgi ve haberlerle leke sürmeye çalışıyorlar. Manipülasyonun bini bir para. Hiçbir dijital mecra hukuktan azade değildir. Takma isimlerin arkasına saklanarak kişilere iftira, hakaret edilmesine, milli-manevi değerlere küfredilmesine, ayaklanma çağrıları yapılmasına müsaade etmeyiz." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir