• DOLAR 32.375
  • EURO 35.365
  • ALTIN 2323.92
  • ...
Şanlıurfa'da millet bahçesi yapılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Curcup Deresi'nde yapılacak millet bahçesine ilk kazma vuruldu.

Yapımına başlanan millet bahçesi ile ilgili konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçeye devasa bir yeşil alan kazandıracak olmanın sevinç ve mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

Millet Bahçesinin tamamlanmasıyla ilçeye nefes aldıracağını ifade eden Ekinci, “Burası çok güzel bir yaşam olanı olacak. Viranşehir içinde tam bir dinlenme alanı olacak. Özellikle pandemiden sonra bu alanın hizmete girmesi bizlere ayrı bir önem ve heyecan veriyor. Çünkü herkesin yeşile, toprağa hasret kaldığı bir dönemde 140 dönümlük bir Millet Bahçesi, Viranşehir’e nefeste aldıracaktır. Hayırlısıyla çalışmalara başlandı. İlçenin değişimine yakışır projede büyük emekleri olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Curcup deresinde 140 Bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesinde, mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanları olacak." dedi. (İLKHA)

 







Bu haberler de ilginizi çekebilir